Ερωτήσεις και Απαντήσεις.

 

Τι ασφάλεια πρέπει να κάνω;

Αυτή που θα σας υποστηρίξει: Τότε που πιθανόν παρουσιαστεί κίνδυνος ή ανάγκη, Θα σας δώσει τόσα χρήματα που σε συνδυασμό με τις παροχές του Κοινωνικού φορέα θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την Ποιότητα ζωής σας και μπορείτε τώρα να την αποκτήσετε με τα σημερινά σας εισοδήματα.

Μου χρειάζεται η Ιδιωτική ασφάλιση;

Είναι απαραίτητη γιατί η Κοινωνική ασφάλεια δεν μπορεί να μας καλύψει σε πολλές ανάγκες μας. Παράδειγμα το Συνταξιοδοτικό η Νοσοκομειακή κάλυψη, η Απώλεια της ικανότητάς μας να εργαζόμαστε.

Γιατί να σας συναντήσω;

Γιατί χωρίς καμιά δική σας επιβάρυνση θα έχετε μια υπεύθυνη και επαγγελματική μελέτη για εσάς και την οικογένειά σας.

Θα είναι μαζί μου ο ασφαλιστικός σύμβουλος όταν τον έχω ανάγκη;

Η επιλογή επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου είναι ισάξια και ίσως μεγαλύτερη από αυτή του Προγράμματος που θα κάνετε. Νοιάζεται για τους πελάτες του, είναι πάντα δίπλα στο πρόβλημά του, βοηθάει με τις γνώσεις του, λύνει θέματα που θα προκύψουν.

Ποια συμφέροντα προωθεί ο ασφαλιστικός σύμβουλος, τα δικά μου ή της εταιρίας του;

Επιβάλλεται ο ασφαλιστικός σύμβουλος να προωθεί τα συμφέροντα του ασφαλισμένων και γι αυτό τον έχουν επιλεγεί από αυτούς. Ο επαγγελματίας τιμά την εμπιστοσύνη που του έχουν δήξει και πρέπει συχνά να ενημερώνει τους πελάτες του. Ταυτόχρονα τηρεί κατά γράμμα τις αρχές Δεοντολογίας του κλάδου του και συμβαδίζει με τις Οδηγίες τις Τράπεζας της Ελλάδος (Υποχρεωτική εκ του Άρθρου 11Π/Δ 1902006) και τον νόμο 4583/2018

Θα με αποζημιώσει η εταιρία;

Η Ασφαλιστική εταιρία μου θα με αποζημιώσει σύμφωνα με τους όρους του ασφαλιστικού μου συμβολαίου. Η σωστή και επαγγελματική δουλειά στην αρχή, η επιλογή της κάλυψης που έχετε ανάγκη και η πλήρης συμπλήρωση του ερωτηματολογίου Υγείας, σε συνδυασμό με την αποδοχή της ασφαλιστικής εταιρίας της κάλυψης, μας βοηθάει στο να μην υπάρχει αγωνία πριν την αποζημίωση. Απαραίτητα θα πρέπει ο Ασφαλισμένος να διαβάζει και να κατανοεί τους όρους του συμβολαίου του κατά την παράδοση.

6 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση νοσηλείας

http://www.insurancedaily.gr/6-βήματα-που-πρέπει-να-ακολουθήσετε-σε-π/