ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΕΞΥΠΝΑ!

Πόσες φορές έχετε νιώσει αβέβαιοι σχετικά με το πότε και πως θα λάβετε τη σύνταξη σας στο μέλλον; Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί αν το ποσό που θα λαμβάνετε, και που δυστυχώς κανείς δεν σας εγγυάται ποιο θα είναι, θα καλύπτει τις ανάγκες διαβίωσης σας;

Σε ένα μέλλον που φαντάζει αβέβαιο κάντε τη σωστή επιλογή!

Στην Exclusive αφουγκραζόμαστε την ανάγκη σας να επενδύσετε τα χρήματα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξασφαλίζοντας τη σύνταξη που σας αξίζει. Είτε στοχεύετε στη δημιουργία σύνταξης είτε στη δημιουργία κεφαλαίου, μπορούμε να σας προτείνουμε το κατάλληλο προϊόν για εσάς, βάσει των δυνατοτήτων σας.

Γιατί να επιλέξω ιδιωτική ασφάλιση συνταξιοδότησης- αποταμίευσης;

- Γιατί μπορείτε να ορίσετε εσείς από σήμερα την ημερομηνία συνταξιοδότησης σας, το ύψος του ποσού που θα λαμβάνετε μηνιαία, καθώς και τη διάρκεια καταβολής της σύνταξης

- Γιατί επιλέγετε εσείς τη συχνότητα καταβολής των ασφαλίστρων είτε σε δόσεις (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια), είτε με εφάπαξ καταβολή στην αρχή του προγράμματος.

- Γιατί μπορείτε να επιλέξετε τις αποδόσεις της επένδυσης σας. Τα προγράμματα εγγυημένου επιτοκίου απευθύνονται σε όσους θέλουν εξ’ αρχής να γνωρίζουν με τι επιτόκιο θα τοκίζονται τα χρήματα τους, καθώς και το ποσό που θα λάβει τόσο στη λήξη όσο και στην περίπτωση εξαγοράς πριν τη λήξη. Τα προγράμματα unit linked απευθύνονται σε ανθρώπους διατεθειμένους να αναλάβουν ένα ποσοστό ρίσκου με στόχο τις μεγαλύτερες αποδόσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και οι εξιδεικευμένοι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μία ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.