ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ!

Το σπίτι μας είναι για τον καθένα μας ένας χώρος ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας και ταυτόχρονα το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο. Πόσο εύκολα θα μπορούσαμε όμως να το ξαναχτίσουμε αν καταστραφεί από έναν σεισμό ή αν καεί από πυρκαγιά; Η ασφάλεια κατοικίας συμβάλλει ώστε τα πράγματα να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση

Σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης κατοικίας, που ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ;

 1. Με την ασφάλεια πυρός εξασφαλίζετε πλήρη κάλυψη και προστασία της περιουσίας σας, από φυσικούς και όχι μόνο κινδύνους. Ενδεικτικά:
 2. Σεισμό (με απαλλαγή 2% του συνολικού ασφαλιζόμενου κεφαλαίου)
 3. Καιρικά Φαινόμενα (πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χιόνι, χαλάζι, παγετός)
 4. Ζημιές κλοπής
 5. Πυρκαγιά από συστάδες δέντρων, θάμνους, χόρτα ή δάσος
 6. Ζημιές από καπνό
 7. Βραχυκύκλωμα
 8. Κακόβουλες ενέργειες
 9. Τρομοκρατικές ενέργειες 
 10. ‘Εξοδα Μετεστέγασης- Μετακόμισης
 11. Απώλεια ενοικίων
 12. Αξία αποκατάστασης οικοδομής

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΥΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Γνωρίζατε ότι σε περίπτωση ενυπόθηκου στεγαστικού δανείου, οι δανειολήπτες επιλέγουν την ασφαλιστική τους εταιρεία και όχι η τράπεζα;

Εάν έχετε στεγαστικό δάνειο, τότε η ασφάλιση του ακινήτου για το οποίο πήρατε το δάνειο είναι υποχρεωτική. Ωστόσο, διατηρείτε το δικαίωμα να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρεία θέλετε, αρκεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας να πληροί τις καλύψεις που αναφέρονται στη σύμβαση του στεγαστικού σας δανείου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ασφαλιστική λύση που σας συμφέρει!

Για να είστε ασφαλείς απέναντι σε κάθε κίνδυνο που απειλεί την περιουσία σας!